lauantai 16. tammikuuta 2016

Tilastoa

Hyvää uutta vuotta kaikille!


Kaksi vuotta sitten aloin kirjata ruutuvihkoon kaikki ostamani villalangat ja kankaat sekä valmistuneet neuleet ja kangaspuissa kudotut, ja vuosi sitten myös valmistuneet ompelukset. Syynä oli liiallinen lankojen ostelu, ja ehkä se vähän hillitsi, mutta silti lankavarasto jatkoi kasvuaan.

Viime vuonnakin oli tavoite pienentää lankavarastoa, mutta ei ihan onnistunut. Lankoja tuli ostettua 3,65 kg ja valmistuneisiin neuleisiin meni 2,919 kg. Varasto siis kasvoi 731 g. Suurin osa on ihan tiettyä työtä varten ja varmasti riittävä määrä, ja raitalankoja on aika monta kerää kun innostuin räsymattosukista.

Vuosi sitten laitoin tavoitteeksi saada valmiiksi keskimäärin yhden käsityön viikossa tai yhden neuleen kuukaudessa. Neuleita valmistui 23 kpl, virkkauksia yksi, yksi kirjontatyö, mattoja 9 kpl, ja ompeluksia vihkossa on 38 riviä. Ne tavoitteet täyttyi, vaikka ompelussa oli syksyllä kolmen kuukauden tauko kun homma alkoi tökkiä. Rupesin tekemään säkkituolia vaikkei ollut tietoa täytteestä, ja kun en sitten löytänytkään täytettä se jäi kesken. Tai olisihan täytettä ollut Etolassa - mutta sillä hinnalla olisi saanut valmiin säkkituolin kaupasta.

Jospa jo tänä vuonna varastot pienenisi... Sillähän ne pienenee kun ei osta mitään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti