tiistai 26. huhtikuuta 2016

Lisää sukkia

Näitä on vaan niin kiva kutoa. Toiset piirtää ja maalaa ja tekee muuta hienoa, mutta tämä on minun tapani tehdä jotakin kaunista.


Molemmissa sukissa on toisena lankana tuo punakirjava Polkka.

Kertokaapa kuinka kauan teillä menee aikaa sukkaparin kutomiseen! En yleensä katso aikaa, mutta nyt tiedän että toisen näistä pareista (koko 39) kudoin viikossa ja tuntui että tein ne nopeasti. Neulekahvilassa keskusteltiin aiheesta, kun joku oli lukenut jostakin joka oli vasta opetellut kutomaan sukkia ja oli sitten (muka) kutonut vuoden aikana 250 paria. Emme pitäneet sitä mahdollisena normaalielämässä. Sitten ehkä, jos kutoo pieniä lasten sukkia, ja jos kutoo tosi paksusta langasta isoilla puikoilla, ja jos ei ole mitään muuta elämää, ja jos on palvelija tekemässä kaikki kotityöt.

En muuten tykkää yhtään noista uusista 7 veljeksen vyötteistä. Miten vehnäpelto liittyy villalankaan? Kaurapellon voisi vielä jotenkin ymmärtää. Mitähän Novita haluaa viestittää tuollaisella mustavalkoisella kuvalla? Villa on harmaata, väritöntä, ankeaa, vanhanaikaista, maalaista...? Kuva on kyllä hieno, mutta mielestäni väärässä paikassa, sopisi paremmin leipäpussiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti