tiistai 28. maaliskuuta 2017

Projektipussukka

Tein ensimmäisen projektipussukkani. Sellaiselle ei ole ollut tarvetta, kun olen käyttänyt edellä näyttämääni koria ja jujukerhosta saamaani punaista laukkua ja myös lasten tekemiä pieniä kangaskasseja, työn koosta riippuen. Ei nytkään olisi ollut tarvetta, mutta Taschen-Sew-Along-haasteen (4Freizeiten ja Greenfietsen) maaliskuun aiheena oli tilkkutyö, ja tällainen pussukka oli siihen sopiva pieni työ.



En ole harrastanut tilkkutöitä, mutta muutama vuosi sitten ostin vehkeet siltä varalta että joskus harrastaisin. Joskus kauan sitten olen kokeillut muutaman pannulapun ja nukenpeiton verran, mutta silloin leikkasin tilkut saksilla. Ja onhan minulla nyt yksi ikuisuusprojekti tekeillä, johon olen kerännyt ja leikannut tilkkuja sitä mukaa kun sopivaa materiaalia tulee vastaan.

Tähän työhön en ostanut mitään juuri tilkkutyötä varten, vaan tein siitä mitä kotoa löytyi. Kankaat on ihan vanhanaikaisesti käytettyjä kankaita kahta lukuunottamatta, ja ne kaksi on vaatteiden ompelusta jääneitä paloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti