maanantai 13. maaliskuuta 2017

Säilytyslaatikoita

Tein ensimmäisen tällaisen laatikon muutama vuosi sitten lelulaatikoksi, ja nämä on nyt paranneltua versiota: ompelin eri järjestyksessä ja vähän paremmista kankaista. Päällipuolet on verhokangaspaloista ja tarpeettomasta kaitaliinasta ja sisäpuolet kirpparilta löytynyttä pussilakanaa ja Finlaysonin pöytäliinaa. Laatikoiden sivuissa on sisällä vanhasta tietosanakirjasta talteen otetut kannet.


Nämä laatikot oli työlistalla jo pitkään, ja nyt kun 4freizeiten.blogspot.de ja greenfietsen.blogspot.de kassihaasteessa taschen-sew-along-2017 oli helmikuun aiheena jotakin tarvikkeiden järjestämiseen liittyvää, niin ajattelin että nämä sopii siihen aiheeseen ja rupesin ompelemaan. Tarkoitus oli että yhteen ainakin voi kerätä kaikkea sekalaista tavaraa kunnes ehtii lajittelemaan ne omiin laatikoihinsa, ja yhteen ajattelin laittaa valmiit kuvaamista odottavat käsityöt. Mutta montakohan mä saan lopulta omaan käyttööni, kun vanhempi tyttö vei heti yhden omaan hyllyynsä ja nuorempi otti yhden leikkiinsä.

Eihän tässä rahallisesti mitään järkeä ollut, kun kaupasta saa laatikoita muutamalla eurolla. Sain kuitenkin mieleisistäni ja parempilaatuisista kankaista, ja sain tuhottua kankaita ja käytettyä ne kirjankannet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti