lauantai 29. heinäkuuta 2017

Sittenkin elossa!

Nimittäin 'Rosa Mundi'. Viime kesänä se näytti niin surkealta eikä kukkinut ollenkaan, joten epäilin että onkohan ne muutamat versot villiversoja. Onneksi en kaivanut puskaa ylös, sillä tänä vuonna se kukkii viime kesänkin edestä.

Tänä vuonna kuistin laatikoissa on tämännäköiset istutukset. Mummulta saadut samettiruusut on kukkineet jo kauan, itse kasvatetut lobeliat vasta alottaa kukintaa. Ne on niin ihanan sinisiä!Lasten mielestä kasvimaassa ei ole mitään kitkettävää. Pitäsköhän ne viedä silmälääkäriin... Mä en paljon uskaltanut ulkona olla kun ympärillä kukki viisi hehtaaria heinää  ja siksi puutarha on rempallaan, mutta nyt on heinät pois niin pääsee taas ulos.

Valettiin autotallin anturaa ja ainahan sitä kuraa jää yli jonkin verran. Kaikenlaisia muotteja etsittiin, nämä on niitä pienimpiä. Jos olisi ollut enemmän aikaa, olisi voinut tehdä vaikka ison kukkalaatikon muotin.

Kirsikat alkaa kypsyä, ja onneksi myös saskatoonit, koska keitän niistä hilloa yhdessä. Lapset ei ole vielä oppineet syömään saskatoonia, mutta hillossa ne menee kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti