perjantai 11. heinäkuuta 2014

MM-kisakatsomosta

Jalkapalloa katsoessa pystyy tekemään tällaisia helppoja pikku töitä. Näiden lisäksi on valmistunut yksi pannulappu, ja vielä on kaksi peliä jäljellä.
Halusin kesäksi kevyen näköisen ja kevyen mutta villaisen huivin. Niska kun on siinä kunnossa ettei kestä yhtään vetoa, ja autossa vetää aina. En osannut yhtään arvioida paljonko lankaa menisi ja ostin kaksi kerää että varmasti riittää. Huivi on kudottu viitosen puikoilla ja lanka Jawoll Magic on tosi ohutta (100g=400m). Koko on 22*160cm, olisi oikeastaan saanut olla vähän leveämpi kun se kuitenkin rullautuu vaikka tein reunoihin helmineuletta. Loppujen lopuksi lankaa meni vain 81 g. Tämän hintaisiin lankoihin ei kovin usein ole varaa (15€/kerä), mutta en halunnut tehdä huivia myöskään ruskeasta konelangasta jota olisi ollut kotona.
Kännykkäpussi merseroidusta puuvillalangasta Camilla 6/4, virkattu 2,5 koukulla ja lankaa meni 31 g. Kun puhelin on olkalaukussa  lompakon, kalenterin ja nenäliinapaketin alla sen soimista ei aina itse kuule, ja jos kuulee niin kestää aikansa löytää se laukun pohjalta joten kun sen saa käteensä se on jo lakannut soimasta. Nyt kuuluu eikä tarvitse etsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti