torstai 25. huhtikuuta 2019

Polkan tahtiin



Joskus tuli ostettua näitä Seiskaveikka polkka-lankoja sukkalangoiksi. Tämä on sitä uudempaa mallia joka oli vähän siedettävämpää kuin ne vanhemmat, mutta aika levotonta silti, ja siksi ei olekaan tullut kudottua. Ja muutenkaan en ole enää kutonut sukkia sillä tavalla urakalla kuin muutama vuosi sitten. Nyt teki mieli tuhota nämä langat ja alotin miesten sukista. Käykö teille niin, että kun teette sukkia tällaisista raitalangoista niin aina se kaikkein vaalein kohta tulee kantapään alle? Minulle käy, ja siksi ja myös siksi että saisin samanväriset kärjet, kudoin yksivärisellä tummalla vihreällä varren suut, kantapäät ja kärjet.


Seuraavaksi kudoin lasten sukat, kun ajattelin että leveämpinä raitoina lanka ei olisi niin rumaa. Ja vaikka on alotettu ihan samasta raidasta niin kärjet on eriväriset.


Ja viimeiseksi kudoin mielestäni tosi rumat sukat, joihin Polkka kului viimeistä metriä myöten ja vähän piti ottaa yksiväristä vihreää lisäksi. Toisaalta ei nämä niin kovin rumat ole, on vain ihan eri värimaailmaa kuin minulla yleensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti