maanantai 27. huhtikuuta 2015

Onkohan se UFO?

Ehkä ei kuitenkaan, kun se on jo näinkin pitkällä. Vaikka jäljellä onkin ikävin vaihe.


Aloitin tätä reilu neljä vuotta sitten ja sain kudottua takakappaletta siihen asti kun olisi pitänyt mittailla joko kädentiet on tarpeeksi korkeat ja pitäisi päätellä silmukoita pääntietä varten. Sitten sairastuin mykoplasmaan joka vei kaikki voimat, ja samaan aikaan pari muutakin juttua vei energiaa ja aikaa. Siihen mittailuun ja ohjeesta perille pääsemiseen tarvitaan tilaa ja työrauhaa enemmän kuin kaksi minuuttia, joten se jäi odottamaan parempia aikoja. Viime syksynä menin sitten yhdelle kansalaisopiston kurssille jossa sai tehdä kaikenlaista oman kiinnostuksen mukaan, ja otin tämän käsittelyyn. Kun pääsin vauhtiin ja kuvio alkoi tulla ulkomuistista kudoin tätä sitten kotonakin ja taisi olla joskus matkatyönäkin.

Ja nyt on vain kappaleiden yhdistäminen tekemättä. Onko kellään kokemusta Purosta, kestääkö se ompelua sen vertaa että saisi kappaleet ommeltua yhteen, vai pitäisikö käyttää jotakin "parempaa" lankaa?

En yleensä esittele keskeneräisiä töitä, mutta tämän nyt näytän vähän siinä tarkoituksessa että tulee paineita tehdä valmiiksi asti.
                                                                                                                                                                                                                                                
 

1 kommentti:

  1. Olen yhden Purosta neulomani neuleen myös koonnut Purolla. Aika haperoa se oli ja muutaman kerran meni poikkikin, kun kiristin liikaa. Koossa on kuitenkin pysynyt.

    VastaaPoista