maanantai 20. tammikuuta 2020

Viime vuoden loput sukat

Syksy oli niin kiireistä aikaa ettei tullut kuvattua mitään saati sitten kirjoitettua blogia. Työkokeilu vei aikaa ja lopulta myös voimia, kun huomasin hyvin pian että se on hukkaanheitettyä aikaa, kun en pystynyt oppimaan ja muistamaan kaikkea mitä olisi pitänyt. Ei se toisaalta harmita vaikken palkkaa saanutkaan: matka oli lyhyt, mielekästä tekemistä riitti koko ajaksi, ja loppui se miettiminen että olisiko minusta kauppaan töihin. Ei ole. Työvuorot sattui niin että olin illassa aina kudontapiiripäivinä, enkä siitä niin välittänyt koska kutomaan pääsi omallakin ajalla, mutta käsityökahvilan illat pyrin saamaan vapaaksi vähintään joka toinen kerta.

Nämä siniraitaiset sukat alotin jo ennen juhannusta toiseksi viimeisenä KYH-projektina.


Nämä Papukaija-väriset sukat kudoin kun halusin tehdä jotakin iloisen väristä piristyksekseni. (Langanpää ei ole päättelemätön lanka, vaan kerkisin laittaa kokonumerolapun ennen kuvaamista.)


Nämä isommat Polkka-sukat alotin Vammalassa neuletapaamisessa, kun en voinut viedä sinne villapaidantekelettäni enkä keksinyt muutakaan helppoa työtä. Kudoin vielä pienemmätkin sukat saadakseni tuhottua näitä rumia raitalankoja.


Tämä puna-harmaa raidoitus on minusta yksi onnistuneimpia Novitan raitalankoja. Vielä kun raidat olisi samanmittaiset eri kerissä.


En tiedä mitä teen kaikkien näiden sukkien kanssa. Harkitsin myyntipöytää koulun joulumyyjäisiin, mutta sitten olisi pitänyt myös leipoa sinne, ja totesin että en viitti. Hyvä niin, sillä siellä oli miesten sukkia myynnissä kympillä, enkä mä halua antaa näitä niin halvalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti