lauantai 3. syyskuuta 2022

Tilkkutyöneule


SWC:n toisen kierroksen HO-malli oli Mone Drägerin Patches. Tämä malli sopii minusta miehellekin, joten kudoin Nallesta M-koon silmukkamäärällä. Tällä kertaa minimivaatimus oli 56 silmukkaa eli leveys olisi riittänyt itselleni, mutta kun tilkkuja piti olla tietty määrä, olisi pituutta tullut liikaa. Nämä on noin kokoa 44 - 45. Jos ei poika huoli, pitää antaa johonkin keräykseen.

Kun olin saanut nämä alkuun, lähdettiin käymään pohjoisessa, ja luulin saavani kudottua matkalla. En sitten malttanut kutoa autossa ollenkaan kun oli koko ajan uusia maisemia. Iltaisin kudoin vähän. Toisen sukan kudoin yhdessä päivässä että sain raportoitua määräaikaan mennessä. Langanpäiden päättelyssä meni sitten vielä toista viikkoa.

Puikot: 3,0
Lanka: Nalle keltainen (268) 69 g, metsänvihreä (391) 29 g, tumma vihreä (375) 2 g,
            vaaleanvihreä (348) 4 g, kirkkaansininen (159) 4 g, farkkusininen (160) 3 g,
            vaaleansininen (127) 4 g  = yhteensä 115 g

Seuraavaksi alotin kolmannen kierroksen Louisa-sukkia, joissa oli pelkkiä kierrettyjä silmukoita ja monenlaisia palmikonkiertoja. En varmaan ymmärtänyt ohjetta ihan oikein ja se oli tosi hidasta joten purin yhden mallikerran jälkeen alun pois. Ehkä teen ne joskus myöhemmin ja kudon vain osan kuvioista.

 
Neloskierroksen ohjetta odotellessa ja lankoja tuhotakseni kudoin toiset yösukat Woolista. Keltaista ja pinkkiä lankaa piti olla sen verran että juuri riittää, mutta ei sitten ihan riittänyt ja piti ottaa turkoosia lisäksi.
 
Puikot: 3,0
Lanka: Novita Wool pinkki (500) 47 g, keltainen (271) 22 g, turkoosi (377) 4 g 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti