tiistai 16. helmikuuta 2021

Hiihtolomat ja ulkonaliikkumiskielto tulossa

Tammikuussa hallitus sai uuden tilastoinnin aiheen koronatartuntojen lisäksi: kuinka monta suomalaista on saanut koronarokotteen. Jos rokotteita tulee Suomeen 50 000 annosta viikossa, menee melkein neljä vuotta ennen kuin kaikki suomalaiset on rokotettu. Julkaistaanko tilastoa nyt seuraavat neljä vuotta? Eikö mitään tärkeämpää asiaa ole? Varmaan on, mutta ne valmistellaan ja päätetään salaa.

Tartuntojen luku on nyt noin 50 000 ja kuolleitten noin 700. Hei haloo, yksi prosentti suomalaisista on sairastunut ja näistä runsas prosentti on kuollut eli 0,01 prosenttia kansasta. Näistäkin osa olisi kuollut tavalliseen kausi-influenssaan jos ei koronaa olisi. 1600-luvun nälkävuosina kuoli noin kolmasosa suomalaisista, 1860-luvun nälkävuosina 10 %, ja sata vuotta sitten keuhkotautikin tappoi enemmän kuin nyt korona.

Kun nyt kaikesta päätellen suuri osa tartunnoista tulee virolaisten ja puolalaisten vierastyöläisten mukana, ei voi kuin ihmetellä kuinka suuret palkat niillä on kun pystyy joka viikonloppu matkustamaan kotiin.

Samaan aikaan meitä lainkuuliaisia suomalaisia uhkaillaan ulkonaliikkumiskiellolla ja näin hiihtolomien alkaessa käsketään pysymään kotona. Suomalaiset kotiin ja ulkomaalaiset saa kulkea vapaasti. Alkaa olla lähellä maanpetturuutta tuo hallituksen toiminta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti