sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Mielitietty


Voitin arvontapalkinnon Omat värit -KALista jonka järjestivät podcastit Hetkiä Heimolasta ja Klamuuri. Palkintoon kuului myös Tiina Väätäisen ohje, ja valitsin tämän ohjeen. Siinä kävi sitten niin että se koodi ei toiminutkaan vielä toisena päivänä kun olin sen saanut, ihmettelin kyllä kun hinta ei mennyt nollaksi mutta jatkoin silti. Sitten kuukauden päästä näin tiliotteesta että siitähän oli mennyt hinta, ja menin kokeilemaan koodia uudestaan. Nyt se toimi ja valitsin sitten yhden sukkamallin, onneksi Tiinalla on paljon kauniita malleja että oli vielä valinnanvaraa. Mutta en olisi ihan välttämättä tarvinnut sitä sukkamallia.

Valitsin näihin lapasiin koon S, koska halusin kutoa Nallesta. Ajattelin että annan lapaset lahjaksi jollekin, mutta niistähän tuli sopivat omaankin käteeni. Ehkä kuitenkin tarjoan niitä jollekulle. Näissä tuli mulle uusia tekniikoita i-cord-aloitus ja latvialainen palmikko. Kumpikaan ei ollut vaikeaa, kun ohje oli niin hyvin kirjoitettu. Tein sen virheen että kudoin välissä sukkia ja käsiala muuttui niin, että toiseen lapaseen tuli palmikko paljon tiukempaa kuin ensimmäiseen. Se oli pakko purkaa ja tehdä uudestaan että tuli suunnilleen samankokoiset. Tosi kaunis malli.

Puikot: 3,0
Lanka: Nalle valkoinen (011) 40 g, turkoosi (350) 5 g, keltainen (233) 11 g, vihreä (348) 5 g, vaaleanpunainen (051) 10 g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti