torstai 16. huhtikuuta 2020

Poikkeustilapäiväkirja osa 9

Päivä 24 perjantai 10.4.

Pitkä pitkäperjantai. Tänään olisi menty Ellivuoreen tanssimaan, jos.

Päivä 25 lauantai 11.4.

Tänään olisi alkanut Veikkausliigan pelit, jos.

Päivä meni nopeasti kun käytiin metsässä suunnittelemassa ja avaamassa yksi raja. Matkalle ei ollut nyt mitään kudinta, joten rupesin purkamaan yhtä vanhaa puseroa.

Päivä 27 maanantai 13.4.

Jollakin muullakin oli uneton yö: kahden aikaan meni ohi traktori joka keräsi pois aurausviittoja, neljän aikaan se oli mennyt takaisinpäin mutta silloin mä jo nukuin. Miten meni omasta mielestä, oliko ihan sopiva kellonaika siihen hommaan?

Ensimmäinen poikkeustila olisi päättynyt tänään. Toivottavasti loppuu viimeistään kuukauden päästä. Muuten poliisi ei pian ehdi muuta tekemään kuin hajottamaan nuorisojoukkoja.

Päivä 28 tiistai 14.4.

Lakkiaiset ehdotetaan pidettäväksi elokuun lopussa, ja tämäkin on vain koulujen ehdotus. Hallitusta ei kiinnosta.

Päivä 29 keskiviikko 15.4.

Uudenmaan sulku purettiin ennen aikojaan. Se asia kyllä eteni pikavauhtia. Pahaa pelkään, että pian tulee yleinen ulkonaliikkumiskielto. Voi tulla jo tällä viikolla, mutta viimeistään ennen vappua, kun ne huomaa että tuli kieltäneeksi omat vappumarssinsa.

Tytöllä piti olla pääsykoe ensi viikolla, mutta vielä ei ole mitään tietoa milloin se on ja millä tavalla se järjestetään. Mutta sehän nyt on pikku juttu, muutaman kymmenentuhannen nuoren pääsykoe ja opiskelupaikka. Kaikenlainen matkailu on niin paljon tärkeämpää. Kukaan ei puhu enää mitään hiilijalanjäljestä. Suomeen ei mahdu kuin yksi asia kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti