keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Poikkeustilapäiväkirja osa 6

Päivä 13 maanantai 30.3.

Nonni. Koulut on sitten toisenkin kuukauden kiinni. Ja kirjastot. Ja kansalaisopiston loppukausi meni siinä. Mulla on olohuoneen pöydällä pino keskeneräisiä ompeluksia, joihin olisin tarvinnut opettajalta tarvikkeita ja neuvoja, ja joitakin tarvikkeita on maksamattakin. Ei kai auta muu kuin käydä opettajalta kotoa ostamassa puuttuvat tarvikkeet, jos hänelle sopii. Ei ne työt voi enää puolta vuotta roikkua keskeneräisenä - jos nyt saadaan edes syksyllä jatkaa. Kutomossa on matto kesken, ja sielläkin on edellisen loimi maksamatta kun luulin että saan seuraavan pian valmiiksi ja maksan kaikki samalla.

Uudenmaan eristystä sen sijaan hallitus ei katsonut tarpeelliseksi jatkaa, päinvastoin: sisäministeri sanoi että eristyksen purkamista ennenaikojaan suunnitellaan. Silloin kun eristämisestä alettiin puhua, moni ehti ilahtua että kerrankin saadaan viettää kesä rauhassa ilman kutsumattomia vieraita. Turha toivo.

Päivä 14 tiistai 31.3.

Kaupunginhallitus on päättänyt, että opiston kurssimaksuista palautetaan puolet jos vähintään puolet tunneista jää pitämättä, mutta palautusta pitää anoa erikseen. Nyt täytyy laskea jäikö kaikista neljästä kurssista se puolet pois ja tehdä anomus.

Jukolan viesti on peruttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti